De Job coöperatie B.V. (verderte noemen de JC).

De JC is een initiatief dat op het eerste gezicht lijkt op dat van een traditioneel bureau voor uitzenden, detacheren en payrollen. maar daar houdt meteen iedere vergelijking mee op!

Het slimme concept van de JC is gebaseerd op een even simpel als effectief principe. De JC selecteert haar werknemers 'streng' op zaken als motivatie en een ouderwetse werkmoraal.

Wij doen aan eerlijke ruil met onze zeer betrokken medewerkers en gaan een prettige samenwerking aan met onze partners. Onze medewerkers worden extra beloond in de vorm van winstdeling en een rolbinnen de JC.

Ons concept gaat véél verder dan dat van sommige vooruitstrevende detachering bureaus die ook wat extras aanbieden in de vorm van bijvoorbeeld interessante arbeidsvoorwaarden. De JC is het beste te vergelijken met een coöperatie waarbij de deelnemers eerder het gevoel hebben dat zezakenpartner  / participant zijn dan werknemer.

Sinds wij begonnen zijn met de JC kunnen we alleen maar constateren dat onze medewerkers uitblinken in kwalitatief goede dienstverlening, zich strikt aan de afspraken houden, overwerken als het nodigis en een laag ziekte verzuim hebben.

Wij komen graag in contact met zowel werkgevers die op zoek zijn naar super gemotiveerde werknemers om zodoende zonder zorgen hun doelstellingen te realiseren, als met gemotiveerde werknemers die gewaardeerd willen worden voor hun inspanningen!

Doe met ons mee, help meer Nederlanders aan een baan